Pelarem les pomes i les tallarem a làmines molt fines, tant fines com puguem. Disposarem les làmines de poma a la safata de servir i disposarem a sobre el salmó fumat ben estés. Agafarem una mica de formatge de cabra i el ratllarem a sobre. Ja ho tenim llest per servir. Nota: podem servir-ho en culleretes i serà molt més fàcil de menjar.
buidarem les tomates i les deixarem escòrrer de cap per avall a sobre de paper de cuina . mentres, prepararem el farcit. com que aquesta tapa és molt polivalent, us proposo els següents farcits: 1. ensaladilla russa ( les porcions de verdures han de ser molt menudes) 2. una barreja de tonyina en oli, pernil dolç, olives verdes i maiones 3.una amanida d'arròs 8 arròs blanc+enciam+ou dur+tonyina+maionesa) . posarem una gamba pelada per decorar.
Ingredients: - carxofes - 1/2 llimona - foie - nata per cuinar - ceba - sal mans a la massa.... Pelarem les carxofes treient-ne les fulles més exteriors i tallant el mànec. Posarem una olla al foc amb abundant aigua i hi farem bullir les escarxofes amb la mitja llimona. Deixarem uns 20 minuts ben bé. Les treurem de l'olla, les escorrerem i les reservarem sobre un paper de cuina de cap per avall per tal que treguin totalment l'aigua. Buidarem una mica les escarxofes del mig per tal de poder posar-hi el farcit. En una paella potxarem mitja ceba i quan estigui de color daurat hi afegirem la nata i deixarem arrencar el bull. Passarem la nata i la ceba pel minipimer per obtenir una crema. Posarem un dau de foie a dins de cada una de les carxofes i acabarem d'omplir amb la crema de nata i ceba. Bon profit !!!!
Comentaris