Pelarem les pomes i les tallarem a làmines molt fines, tant fines com puguem. Disposarem les làmines de poma a la safata de servir i disposarem a sobre el salmó fumat ben estés. Agafarem una mica de formatge de cabra i el ratllarem a sobre. Ja ho tenim llest per servir. Nota: podem servir-ho en culleretes i serà molt més fàcil de menjar.
Us presento la meva col·lecció de tapes !! Amb aquest blog pretenc tenir a ma i compartir totes aquelles receptes de tapeig que he anat recopilant al llarg del temps, ja siguin propies o no. “Una imatge val més que mil paraules” El blog està dedicat a la preparació de tapes la qual cosa fa que moltes de les receptes siguin “microreceptes”. Vull dir que hi ha tapes molt sencilles que amb la combinació de dos o tres ingredients ja tenim llestes... Sense construir massa. Podreu observar que el vocabulari és d’allò més planer. Al cap i a la fí sóc una aprenent en l’imnens món de la cuina. La majoria de les receptes no precisen massa temps d’elaboració i estan compostes per ingredients comuns que tenim a l’abast. Pot resultar-te una bona eina per trobar aquella recepta d'una tapa que pots preparar quan els convidats no previstos ja són a casa! En fí, amb aquest blog deixarè d’acumular els reta
buidarem les tomates i les deixarem escòrrer de cap per avall a sobre de paper de cuina . mentres, prepararem el farcit. com que aquesta tapa és molt polivalent, us proposo els següents farcits: 1. ensaladilla russa ( les porcions de verdures han de ser molt menudes) 2. una barreja de tonyina en oli, pernil dolç, olives verdes i maiones 3.una amanida d'arròs 8 arròs blanc+enciam+ou dur+tonyina+maionesa) . posarem una gamba pelada per decorar.
Comentaris