Ingredients: 500gr de gambes 12 cullerades soperes de tomata fregida 8 ous oli i mantega Mans a la massa: Farem els ous dusos i quan siguin fred els pelarem i partirem per la meitat. Separarem les clares dels rovells. Fregir les gambes i reservar-ne unes quantes per decorar. Pelar-les i trinxar-les. En un bol, afegirem la tomata fregida i els rovells amb les gambes trinxades. Farcirem les clares d’ou amb aquesta massa resultant. Servir amb amanida, olives negres, gambes i rovell ratllat. Font: http://cuinasana.wordpress.com/2009/05/20/ous-farcits-de-gambes/
necessitem: 4 llagostins crus i pelats 1 rodanxa de pinya natural 1/2 llimona salsa de soja ( si no en tenim podem posar-hi sal) pebre, romani i oli d'oliva mans a la massa: daurarem la pinya i els llagostins salpebrats, a la paella amb una mica d'oli. farem una vinagreta amb ; salsa de soja + romaní + suc de llimona +oli. enfilarem a cada broqueta un llagostí i un dau de pinya. abans de servir, ruixarem les broquetes amb la vinagreta. servir tebi. **aquesta recepta la va cuinar la DOLORSS http://blogdecuina.blogspot.com.es/ al taller de cuina nadalenc impartit a Àger el 28/11/14.
La sobrassada és molt utilitzada per fer gran diversistat de canapés, us proposo que unteu les torradetes o pa de motlle amb sobrassada i hi poseu a sobre qualsevol dels següents ingredients: - un dau de formatge fresc. - una anxova (en conserva) - unes miques de tonyina ben esmicolada - una rodantxa d’ou dur - una ametlla torrada i pelada Podeu fer una safata de canapés variats, quedarà molt vistós!!! Bon profit
Comentaris