3 fruites, 3 tapes
- mango
Pelem el mango i el tallem a làmines
quadrades (d’una mida que sigui comestible sense haver d’utilitzar cuberts).
Tallarem unes
làmines de foie de la mateixa mida.
Posem els dos
ingredients anteriors sobre d’una torradeta i ja tenim la tapa servida.
Per decorar podem
espolsar-hi ametlles picades molt finament ( per donar-hi un toc cruixent)
- poma:
Ingredients:
-
½ poma
-
dos cullerades de philadelphia
-
½
cullerada de maionesa
Mans a la massa:
Al pot del
minipimer posar formatge philadelphia, poma i maionesa.
Farcim les tartaletes (vol.au.vents) amb la pasta
resultant.
Servir fred.
- plàtan:
Pelar i tallar el
plàtan en rodantxes.
Fregim els taquets
de bacó. Servim el plàtan i a sobre el bacó.
Ho
podem posar en tarrines o culleres i serà més fàcil d’agafar.
Comentaris