3 fruites, 3 tapes




  • mango
Pelem el mango i el tallem a làmines quadrades (d’una mida que sigui comestible sense haver d’utilitzar cuberts).

Tallarem unes làmines de foie de la mateixa mida.

Posem els dos ingredients anteriors sobre d’una torradeta i ja tenim la tapa servida.

Per decorar podem espolsar-hi ametlles picades molt finament ( per donar-hi un toc cruixent)







  • poma:
Ingredients:

-          ½ poma

-          dos cullerades de philadelphia

-          ½  cullerada de maionesa

Mans a la massa:

Al pot del minipimer posar formatge philadelphia, poma i maionesa.

Farcim  les tartaletes (vol.au.vents) amb la pasta resultant.

      Servir fred.









  • plàtan:
Pelar i tallar el plàtan en rodantxes.

Fregim els taquets de bacó. Servim el plàtan i a sobre el bacó.

      Ho podem posar en tarrines o culleres i serà més fàcil d’agafar.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.