4 combinacions amb pinya


No sempre posar-se a fer tapes ha de ser una tasca elaborada i costosa.

En ocasions combinant dos ingredients tenim una tapa original i molt vistosa.





  • primera opció:

Ingredients:

-          pernil dolç

-          nata líquida per cuinar

-          tartaletes de pasta de full

-          pinya (taquets)

Mans a la massa:

fer una pasta amb pernil dolç i nata líquida ( minipimer)

rellenar les tartaletes amb aquesta massa i posar a sobre un taco de pinya.





  • Segona opció:

untar una torradeta amb formatge “philadelphia” i posar a sobre un taquet de pinya.






  • Tercera opció:

Un taquet de pinya i a sobre una gamba pelada i una gota de salsa rosa.

Podem servir punxat en un escuradents.








  • Quarta opció:

Tant senzill com antònim; enrotllem una anxova a un taquet/dau de pinya.

      El contrast de dolç i salat està servit.



La meva alternativa en presentació: (molt pràctic)



Bon profit !!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.