cilindres de caviar
Aquesta tapa és molt curiosa.
L'elaboració és senzilla i els ingredients tb.
Agafarem unes llesques de pa de motlle i les estirarem o premsarem amb el curró de cuina.
Untem les llesques amb una fina capa de mantega i posem a sobre succedani de caviar "huevas" ben estirat.
Farem unes llesques amb "huevas" vermelles i unes altres amb "huevas" negres.
Ho enrotllem formant cilindres i els tallem per la meitat.
Els servirem drets.
Ja veureu com agrada!
L'elaboració és senzilla i els ingredients tb.
Agafarem unes llesques de pa de motlle i les estirarem o premsarem amb el curró de cuina.
Untem les llesques amb una fina capa de mantega i posem a sobre succedani de caviar "huevas" ben estirat.
Farem unes llesques amb "huevas" vermelles i unes altres amb "huevas" negres.
Ho enrotllem formant cilindres i els tallem per la meitat.
Els servirem drets.
Ja veureu com agrada!
Comentaris