croKetes de pollastre i espinacs
Ingredients:
-
½ ceba
-
200g d’espinacs
-
2 petxugues de pollastre
-
2 gots de llet
-
1 ou
-
6 cullerades de farina
-
6 cullerades de mantega
-
sal, oli, pebre
Mans a la massa:
Salpebrarem les petxugues i les courem a la planxa.
Les trossejarem ben menudes.
Les trossejarem ben menudes.
Pelarem la ceba i la picarem ben fina, els espinacs
també els picarem/trinxarem.
Posarem oli a la paella i posarem la ceba uns 3
minuts, hi afegim els espinacs i quan estiguin estovats afegirem la farina fins
que es torni daurada.
Afegirem la llet a la paella amb la resta
d’ingredients i sense deixar de remenar i afegirem el pollastre.
Quan la barreja anterior sigui freda ( la podem posar
a la nevera) donarem forma a les croquetes.
Les passarem per l’ou batut i pel pa ratllat.
Les fregirem amb abundant oli i les deixarem escórrer
en paper de cuina.
Comentaris