croKetes de pollastre i espinacs



Ingredients:

-          ½ ceba

-          200g d’espinacs

-          2 petxugues de pollastre

-          2 gots de llet

-          1 ou

-          6 cullerades de farina

-          6 cullerades de mantega

-          sal, oli,  pebre

Mans a la massa:

Salpebrarem les petxugues i les courem a la planxa.


Les trossejarem ben menudes.

Pelarem la ceba i la picarem ben fina, els espinacs també els picarem/trinxarem.

Posarem oli  a la paella i posarem la ceba uns 3 minuts, hi afegim els espinacs i quan estiguin estovats afegirem la farina fins que es torni daurada.

Afegirem la llet a la paella amb la resta d’ingredients i sense deixar de remenar i afegirem el pollastre.

Quan la barreja anterior sigui freda ( la podem posar a la nevera) donarem forma a les croquetes.

Les passarem per l’ou batut i pel pa ratllat.

Les fregirem amb abundant oli i les deixarem escórrer en paper de cuina.

Vagi de gust!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.