Formatge blau i anxoves



Ingredients:

-         llesques de pa tipus baguette o torradetes

-         125 gr de formatge fresc per untar ( Philadelphia)

-         12 anxoves (en llauna)

-         100 gr de formatge blau

-         el suc de mitja llimona

-         mantega (una cullerada petita)


Mans a la massa:


En un recipient barrejarem molt bé el formatge blau, el formatge d’untar i 6 anxoves. Que quedi una massa homogènica.

Afegirem el suc de la llimona i la mantega i tornem a barrejar. Tot ben lligat.

Suquem les torradestes o llesques i hi posem una anxova a sobre. 

Servim.

Les quantitats sempre dependen de la quantitat de tapes que vols fer.(evidentment)

... ja hem direu el què.

Comentaris

Jose Alba ha dit…
Eo... Enhorabona pel blog... Molt... gustòs... De ben segur que li treuré profit. Ja t'he agregat al meu... Anirem provant tapes per despres cremar-les.

Feliç 2012, Salut i cames
JR ha dit…
Felicitats! m'entra gana només d'entrar-hi jeje

Salut i anims!

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.