Olivada
(paté d’olives)
La molturació de l'oliva arbequina més l'oli d'oliva verge extra dónen com
a resultat un exquisit paté pensat per al nostre "piscolavis".
Els seus ingredients bàsics són:
olives espinyolades, oli d'oliva i sal.
Trobem també olivades aromatitzades amb herbes o espècies.
La qualitat de l’olivada dependrà de la qualitat de les olives i de l’oli utilitzats.
L'olivada és excel·lent menjada com a paté, untada damunt d'una torradeta.
També és un ingredient perfecte per fer una vinagreta.
I la trobem també guarnint alguns plats de peix i verdures.
Els seus ingredients bàsics són:
olives espinyolades, oli d'oliva i sal.
Trobem també olivades aromatitzades amb herbes o espècies.
La qualitat de l’olivada dependrà de la qualitat de les olives i de l’oli utilitzats.
L'olivada és excel·lent menjada com a paté, untada damunt d'una torradeta.
També és un ingredient perfecte per fer una vinagreta.
I la trobem també guarnint alguns plats de peix i verdures.
Font: Gastroteca.cat
Comentaris