Ingredients: 500gr de gambes 12 cullerades soperes de tomata fregida 8 ous oli i mantega Mans a la massa: Farem els ous dusos i quan siguin fred els pelarem i partirem per la meitat. Separarem les clares dels rovells. Fregir les gambes i reservar-ne unes quantes per decorar. Pelar-les i trinxar-les. En un bol, afegirem la tomata fregida i els rovells amb les gambes trinxades. Farcirem les clares d’ou amb aquesta massa resultant. Servir amb amanida, olives negres, gambes i rovell ratllat. Font: http://cuinasana.wordpress.com/2009/05/20/ous-farcits-de-gambes/
Amb un sol ingredient us proposo una tapa. Agafem les pastanagues i les pelem i tallem a fines tires. Posem un raig d'oli a la paella i fregirem la pastanaga fins que es comenci a daurar. Ja està llest! A taula !
Tallarem la barra de pa de vidre i la posarem a torrar al forn. Retirarem i sucarem de tomata. Disposarem a sobre de cada llesca una rodanxa de formatge de cabra i a sobre hi posarem una làmina de pernil salat ibèric. Amb un toc de forn li donarem una temperatura suau, no cremant i servirem. Podeu consultar en aquest blog mateix altres receptes amb pa de vidre: - Torrada de pa de vidre amb gules - Pa de vidre amb formatge de cabra i salmó fumat - Escalivada amb pa de vidre
Comentaris