piruleta de xerry



INGREDIENTS:
  • Tomàquets xerri

  • 1 alvocat

  • suc de 1/2 llimona

  • olivada negra

  • sal d’herbes i oli

  • gomàsio (sèsam triturat i torrat amb un punt de sal)

  • palets per fer “pinxos” o escuradents

COM ELS MUNTEM?
  1. Rentem els tomàquets xerri i els assequem.
  2. En un bol xafem l’alvocat i hi afegim unes gotes de suc de llimona perquè no s’oxidi i el salem.
  3. Tallem els tomàquets per la meitat i els salem un xic. Untem una meitat del tomàquet amb una capa generosa d’alvocat i l’altre amb olivada.
  4. Per travessar-los amb el palet és millor si primer hi passeu una meitat i després l’altra, sense que s’arribin a tocar gaire (així queden més bonics), ja que si intenteu travessar el palet amb les dues meitats a la vegada us trobareu que tot el farcit se us escaparà de dins el tomàquet.
  5. Un cop muntats els col·loquem a un plat, hi tirem un raig d’oli d’oliva i hi espolvoregem el gomàsio per damunt.
Bon profit!!!


***Recepta extreta de: “La petita Vegana”



p.d.: us deixo un enllaç on podeu trobar la recepta del gomasio. Resulta que és una barreja de sèsam i sal.   Tb de venda en herboristeries.


http://quecuinoavui.wordpress.com/2012/01/14/gomasio-sesam-crusal/

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.