gaspatxo de pannacota de iogurt



Despatxeu ( per unes 10 unitats)

Per al gaspatxo

-1 cogombre pelat i sense llavors

-1 poma trinxada i sense llavors

-1 cullerada de nata líquida

-100 ml. De suc de poma

-sal, sucre i suc de llimona

Per la pannacota de iogurt

-200ml de iogurt

-50 ml. De brou de peix

-fonoll trinxat

-mitja fulla de gelatina

-sal i pebre

Preparació

1.-Per al gaspatxo: fer un puré amb tots els ingredients i salpebreu-ho. Coleu-lo o poseu-lo a la nevera 2 hores

2- Per la pannacota de iogurt: desfeu la gelatina prèviament hidratada amb aigua freda en el brou calent, i refredeu-lo fins als 30 º. Barregeu-ho amb els altres ingredients i poseu-ho en gots a la nevera

Muntatge
Cobriu la pannacota amb el gaspatxo fred i serviu-ho ...i gaudiu-ho de gust !


recepta extreta literalment de : lesreceptesdesthilari

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

torrada de pa de vidre amb pernil salat

olives arrebossades