amanida de pollastre i pinya

Aquesta entrada no és ben bé una tapa, per alló de que no ens la podriem pas menjar d'un mos....


Amanida de pollastre i pinya

Ingredients:

-         1 pinya

-         1 petxuga de pollastre

-         1 poma

-     grans de panís

-         2 ous ( dusos)

-         12 cogombres en vinagre

-         unes fulles d’enciam

-         unes gambes salades

-         per fer la salsa rosa:
o       ketxup
o       maionesa

Partirem la pinya per la meitat de manera que cada 1/2 pinya sigui per un comensal.

Buidarem la pinyia cuidadosament intentant no trencar-ne la pela.

Trossejarem tots els ingredients i els barrejarem amb la salsa rosa.

S’hi pot afegir “qualsevol” ingredient que ens vingui de gust.

Servir a l’interior de la pinya.   

Podem decorar amb nous

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.