amanida de pollastre i pinya
Aquesta entrada no és ben bé una tapa, per alló de que no ens la podriem pas menjar d'un mos....
Amanida de pollastre i pinya
S’hi pot
afegir “qualsevol” ingredient que ens vingui de gust.
Servir a l’interior de la pinya.
Podem decorar amb nous
Amanida de pollastre i pinya
Ingredients:
-
1 pinya
-
1 petxuga de pollastre
-
1 poma
- grans de panís
-
2 ous ( dusos)
-
12 cogombres en vinagre
-
unes fulles d’enciam
-
unes gambes salades
-
per fer la salsa rosa:
o
ketxup
o
maionesa
Partirem la pinya per la meitat de manera que cada 1/2 pinya sigui per un comensal.
Buidarem la pinyia cuidadosament intentant no trencar-ne la pela.
Trossejarem tots
els ingredients i els barrejarem amb la salsa rosa.
Servir a l’interior de la pinya.
Podem decorar amb nous
Comentaris