canalons de pa gratinats
Aquest canalons son molt soferts i amb el toc de gratinat tenen un resultat excel.lent.
Pren nota,
Pren nota,
Ingredients:
-
4
llesques de pa de motlle
-
4
làmines de pernil dolç
-
4
espàrrecs
-
1 ou
dur
-
formatge
cremós tipus “philadelphia”
-
formatge
ratllat
-
beixamel
mans a la massa:
Amb el curró de
cuina aplanarem les llesques de pa.
Ratllarem l’ou
dur i el barrejarem amb una cullerada de formatge d’untar.
Amb aquesta massa untarem les llesques de pa.
Amb aquesta massa untarem les llesques de pa.
Posarem a sobre
una làmina de pernil dolç i un espàrrec.
Formarem
cilindres enrotllant cada una de les llesques.
Posarem en una
safata apta per al forn i tirarem per sobre dels cilindres la beixamel i el
formatge ratllat.
Ho gratinarem al
forn fins que el formatge sigui fos.
Bon profit !
Bon profit !
Comentaris