canalons de pa gratinats

Aquest canalons son molt soferts i amb el toc de gratinat tenen  un resultat excel.lent.


Pren nota,




Ingredients:

-         4 llesques de pa de motlle

-         4 làmines de pernil dolç

-         4 espàrrecs

-         1 ou dur

-         formatge cremós tipus “philadelphia”

-         formatge ratllat

-         beixamel



mans a la massa:



Amb el curró de cuina aplanarem les llesques de pa.

Ratllarem l’ou dur i el barrejarem amb una cullerada de formatge d’untar.


 Amb aquesta massa untarem les llesques de pa.

Posarem a sobre una làmina de pernil dolç i un espàrrec.

Formarem cilindres enrotllant cada una de les llesques.

Posarem en una safata apta per al forn i tirarem per sobre dels cilindres la beixamel i el formatge ratllat.

Ho gratinarem al forn fins que el formatge sigui fos.


Bon profit !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.