CruiXent de pernil amb patata
Ingredients:
(per aprox. 6 persones)
-
3
patates grans
-
300gr
de mascarpone
-
6
làmines de pernil salat
-
300gr
de formatge fresc
-
20ml
de caldo de pollastre
-
2
alls
-
oli,
mantega, pebre i sal
Mans a la
massa:
Pelarem les
patates i les tallarem a lo llarg en dos parts.
Rentar i secar.
Rentar i secar.
Daurarem les
patates pels dos costats en una cassola amb l’oli i la mantega.
Quan siguin
rosses hi afegirem ells alls i el caldo.
Deixarem a foc molt lent per tal que les patates es vagin coient per dins.
En un bol, barrejarem el
mascarpone amb el formatge fresc i salpebrarem.
En una paella
daurar el pernil salat fins que quedi cruixent.
Montarem el plat
posant una base dels formatges, a sobre la patata i a sobre de tot el pernil
salat.
Bon profit!!!
Comentaris