CruiXent de pernil amb patata


Ingredients: (per aprox. 6 persones)

-         3 patates grans

-         300gr de mascarpone

-         6 làmines de pernil salat

-         300gr de formatge fresc

-         20ml de caldo de pollastre

-         2 alls

-         oli, mantega, pebre i sal


Mans a la massa:


Pelarem les patates i les tallarem a lo llarg en dos parts.

 Rentar i secar.

Daurarem les patates pels dos costats en una cassola amb l’oli i la mantega.

Quan siguin rosses hi afegirem ells alls i el caldo.

Deixarem a foc molt lent per tal que les patates es vagin coient per dins.

En un bol, barrejarem el mascarpone amb el formatge fresc i salpebrarem.

En una paella daurar el pernil salat fins que quedi cruixent.

Montarem el plat posant una base dels formatges, a sobre la patata i a sobre de tot el pernil salat.

Bon profit!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.