pastís de PEIX



Ingredients:

-         100gr de lluç

-         100gr de salmó fresc

-         150gr de cues de gamba

-         ½ vas de nata líquida

-         15gr de mantega

-         1 ou

-         el suc d’1 llimona

-         una mica de julivert

-         1 cullerada sopera de formatge ratllat

-         pebre negre

-         sal i oli





Mans a la massa:

En un bol barrejarem el suc de la llimona amb una cullerada d’oli,sal i pebre ( al gust).

Quan estigui ben lligat posarem les gambes i les deixarem marinar uns 15 minuts.

Treurem la pell i les espines del lluç i el trencarem ben menut.

El salmó el tallarem a daus menuts.

Picarem el julivert.

En un altre bol batrem l’ou amb la nata i el julivert i hi afegirem el lluç i el samó i les gambes ( que haures escorregut).


 Barrejarem tot molt bé.

Posarem mantega per tota la safata /recipient del forn i tirarem la barreja dins.

Ho tindrem al forn uns 50minuts al forn a 180º.

Quan sigui fred ho desmuntarem i servirem

Es manté fins a dos dies a la nevera.

Bon profit !!!!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ous farcits de gambes

xirles amb all i julivert