pastís de PEIX
Ingredients:
-
100gr
de lluç
-
100gr
de salmó fresc
-
150gr
de cues de gamba
-
½ vas
de nata líquida
-
15gr
de mantega
-
1 ou
-
el
suc d’1 llimona
-
una
mica de julivert
-
1
cullerada sopera de formatge ratllat
-
pebre
negre
-
sal i
oli
Mans a la
massa:
En un bol
barrejarem el suc de la llimona amb una cullerada d’oli,sal i pebre ( al gust).
Quan estigui ben
lligat posarem les gambes i les deixarem marinar uns 15 minuts.
Treurem la pell i
les espines del lluç i el trencarem ben menut.
El salmó el
tallarem a daus menuts.
Picarem el
julivert.
En un altre bol
batrem l’ou amb la nata i el julivert i hi afegirem el lluç i el samó i les
gambes ( que haures escorregut).
Barrejarem tot molt bé.
Barrejarem tot molt bé.
Posarem mantega
per tota la safata /recipient del forn i tirarem la barreja dins.
Ho tindrem al
forn uns 50minuts al forn a 180º.
Quan sigui fred
ho desmuntarem i servirem
Es manté fins a
dos dies a la nevera.
Bon profit !!!!
Comentaris