angules fresques



Ingredients:



-         4 llesques de pa de motlle

-         farina

-         ½ ceba

-        angules fresques ( uns 250gr)

-         mantega

-         ½ litre de nata de cuinar

-         sal





Mans a la massa:

Tallarem la ceba finament i la daurarem a la paella amb mantega.

Quan sigui daurada la retirem del foc i reservem.

Passarem per la mateixa paella les angules i les reservarem.

Posarem una cullerada de farina a la paella i deixarem que es dauri, remenant de tan en tan.

Quan sigui rossa hi posarem la nata i farem una beixamel.

Salarem al gust.

Posarem les llesques de pa en un recipient apte per al forn i a sobre hi posem part de la beixamel.

Posem les angules a sobre i la resta de beixamel dalt de tot.

Ho gratinem uns minuts i servim calent.





Bon profit!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.