ous gratinats


ingredients: ( per a 4 persones)

-         4 ous

-         1 got de nata de cuinar

-         50gr de formatge ratllat ( per gratinar)

-         mantega

-         pebre vermell

-         julivert

                                                 -         sal




mans a la massa:

Farem els ous dusos, els pelarem i els partiem per la meitat.

Escalfarem el forn.

Posarem  dues meitats d’ou dur en cassoletes de fang.

En un cassó posarem la nata, una cullerada petita de mantega, sal i el formatge ratllat fins que el formatge sigui fos ( no ha de bullir)

Cubrirem els ous amb la crema de nata i formatge i els posarem al forn a gratinar.



Abans de servir espolsarem una mica de pebre vermell i julivert a sobre.

Bon profit !!!






Nota; Gratinar: Fer daurar al forn, sota un foc viu, el damunt d'un menjar a fi d'aconseguir una presentació millor.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.