patates de sobrassada
Les patates son ingredient molt usat en la preparació d'aperitius i tapes per la seva textura i el seu sabor.
És un producte que pot ser amassat, triturat, presentat en format compacta,....etc.
És un producte que pot ser amassat, triturat, presentat en format compacta,....etc.
He aquí la meva proposta...
Farem les patates
al caliu ( al forn o al microones).
Quan siguin
fredes les partirem a rodanxes, sense pelar-les.
A sobre de cada
una de les rodanxes hi posarem una culleradeta de sobrassada i a sobre un dau
de formatge. ( o formatge ratllat)
Li donarem un
punt de microones fins que escomenci a fondre el formatge.
Hem de vigilar molt el temps que ho tenim al forn perquè hem d'evitar que la sobrassada es fongui i quedi una bassa d'oli.
Hem de vigilar molt el temps que ho tenim al forn perquè hem d'evitar que la sobrassada es fongui i quedi una bassa d'oli.
Servir calent.
que vagi de gust....
Comentaris