delicies de patata


Aquest és un acompanyament molt servit amb carns.

Ingredients:

-         800gr de patata

-         ½ got nata líquida

-         ½ got de llet

-         mantega

-         sal

mans a la massa:

Pelarem i rentarem les patates.

 Les tallarem a rodanxes molt fines i les posarem en un bol i les salarem.

Tirarem per sobre la nata i la llet i ho deixarem uns deu minuts en remull.

En un motlle apte per al forn ( o en motlles individuals) posarem les làmines

 de patata i tirarem a sobre la barreja de llet i nata.

Fornejarem durant uns 45 minuts a 200º.

Desmotllarem i servirem calent.

Bon profit!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Varen servir-me aquest plat en un restaurant de Solsona i no vaig poder esbrinar com estava cuinat.

Copio la recepta i ho practicaré a casa, a veure si ho encerto.

Gràcies per la troballa..

Una forta abraçada de la Paula

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.