delicies de patata
Aquest és un
acompanyament molt servit amb carns.
Ingredients:
-
800gr
de patata
-
½ got
nata líquida
-
½ got
de llet
-
mantega
-
sal
mans a la massa:
Pelarem i
rentarem les patates.
Les tallarem a rodanxes molt fines i les posarem en un bol i les salarem.
Les tallarem a rodanxes molt fines i les posarem en un bol i les salarem.
Tirarem per sobre
la nata i la llet i ho deixarem uns deu minuts en remull.
En un motlle apte
per al forn ( o en motlles individuals) posarem les làmines
de patata i tirarem a sobre la barreja de llet i nata.
de patata i tirarem a sobre la barreja de llet i nata.
Fornejarem durant
uns 45 minuts a 200º.
Desmotllarem i
servirem calent.
Bon profit!!!
Comentaris
Copio la recepta i ho practicaré a casa, a veure si ho encerto.
Gràcies per la troballa..
Una forta abraçada de la Paula