gambes a la xocolata
En aquesta tapa trobareu el dolç de la xocolata contrastat amb el gust salat de les gambes.
Ingredients:
-
250gr
de gambes
-
1
ceba
-
2
tomates
-
1
fulla de llorer
-
2
grans d’all
-
50gr
de xocolata negre
-
julivert
-
pebre
negre
-
sal i
oli
mans a la massa:
Pelarem i picarem
la ceba i la tomata.
Pelarem també les
gambes.
En una paella amb
oli, daurarem la ceba amb la fulla de llorer i hi afegirem la
tomata i ½ got d’aigua i salpebrarem. Deixarem uns deu minuts de cocció.
tomata i ½ got d’aigua i salpebrarem. Deixarem uns deu minuts de cocció.
Colarem la salsa
resultant i reservarem.
Al morter picarem
els alls, el julivert i la xocolata.
Fregirem les
gambes a la paella i tirarem la salsa i la picada del morter a
sobre.
sobre.
Deixarem un
parell de minuts més i ja podem servir.
Bon profit!
Comentaris