gambes a la xocolata

En aquesta tapa trobareu el dolç de la xocolata contrastat amb el gust salat de les gambes. 




Ingredients:

-         250gr de gambes

-         1 ceba

-         2 tomates

-         1 fulla de llorer

-         2 grans d’all

-         50gr de xocolata negre

-         julivert

-         pebre negre

-         sal i oli


mans a la massa:



Pelarem i picarem la ceba i la tomata.

Pelarem també les gambes.

En una paella amb oli, daurarem la ceba amb la fulla de llorer i hi afegirem la 


tomata i ½ got d’aigua i salpebrarem. Deixarem uns deu minuts de cocció.

Colarem la salsa resultant i reservarem.

Al morter picarem els alls, el julivert i la xocolata.

Fregirem les gambes a la paella i tirarem la salsa i la picada del morter a 


sobre.

Deixarem un parell de minuts més i ja podem servir.

Bon profit!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.