Ingredients: 500gr de gambes 12 cullerades soperes de tomata fregida 8 ous oli i mantega Mans a la massa: Farem els ous dusos i quan siguin fred els pelarem i partirem per la meitat. Separarem les clares dels rovells. Fregir les gambes i reservar-ne unes quantes per decorar. Pelar-les i trinxar-les. En un bol, afegirem la tomata fregida i els rovells amb les gambes trinxades. Farcirem les clares d’ou amb aquesta massa resultant. Servir amb amanida, olives negres, gambes i rovell ratllat. Font: http://cuinasana.wordpress.com/2009/05/20/ous-farcits-de-gambes/
Amb un sol ingredient us proposo una tapa. Agafem les pastanagues i les pelem i tallem a fines tires. Posem un raig d'oli a la paella i fregirem la pastanaga fins que es comenci a daurar. Ja està llest! A taula !
Pelarem les pomes i les tallarem a làmines molt fines, tant fines com puguem. Disposarem les làmines de poma a la safata de servir i disposarem a sobre el salmó fumat ben estés. Agafarem una mica de formatge de cabra i el ratllarem a sobre. Ja ho tenim llest per servir. Nota: podem servir-ho en culleretes i serà molt més fàcil de menjar.
Comentaris