pastís de gambes i angules
ingredients:
-
pa de
motlle
-
angules
-
nata
líquida
- maionesa
- maionesa
-
gambes
cuites i pelades
-
barretes
de cranc
-
ous
-
enciam
mans a la
massa:
disposarem tres
llesques de pa en línea formant la base del pastís i les untarem de nata.
Farem els ous
durs i els pelarem i tallarem a rodanxes.
Tallarem les
gambes i els palets de cranc ben menuts i també l’enciam
En un bol barrejarem
les gambes, l’enciam, el cranc i unes cullerades de maionesa.
Disposarem una
capa de la barreja anterior a sobre del pa de motlle i a sobre una capa de
rodanxes d’ou.
Repetirem el
procediment fent una altra capa de pa-barreja-ou dur.
Per finalitzar
courem a la paella les angules tal i com s’indica en l’envàs.
Disposarem les
angules a sobre del pastís i ja podem servir.
Podem tenir-lo a
la nevera d’un dia per l’altre.
Comentaris