pastís de gambes i angules



ingredients:

-         pa de motlle

-         angules

-         nata líquida


-         maionesa

-         gambes cuites i pelades

-         barretes de cranc

-         ous

-         enciam


mans a la massa:

disposarem tres llesques de pa en línea formant la base del pastís i les untarem de nata.

Farem els ous durs i els pelarem i tallarem a rodanxes.

Tallarem les gambes i els palets de cranc ben menuts i també l’enciam

En un bol barrejarem les gambes, l’enciam, el cranc i unes cullerades de maionesa.

Disposarem una capa de la barreja anterior a sobre del pa de motlle i a sobre una capa de rodanxes d’ou.

Repetirem el procediment fent una altra capa de pa-barreja-ou dur.

Per finalitzar courem a la paella les angules tal i com s’indica en l’envàs.

Disposarem les angules a sobre del pastís i ja podem servir.

Podem tenir-lo a la nevera d’un dia per l’altre.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.