pastís de gambes



ingredients:


-         ½ kg de gambes

-         ½ kg de lluç sense pell

-         8 barretes de surimi de cranc

-         1 got de tomata fregida

-         4 ous

-         sal


-         maionesa i enciam per a la decoració


mans a la massa:


Courem el lluç en una olla amb aigua i sal. Reservarem.

En la mateixa aigua courem les gambes, les pelarem i reservarem.

Al pot del minipimer , triturarem les gambes, el lluç i els palets de cranc, amb l’ou i la tomata fregida.

Hem d’obtenir una massa homogènia.

Agafarem un bol de vidre i l’untarem de mantega per la seva part interior.

Hi afegirem la massa resultant i ho taparem amb film transparent.

Hi farem uns petits forats i ho introduirem al microones uns 12 minuts a mitja potència.

Quan sigui fred ho desmotllarem i servirem.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.