pastís salat



ingredients:

-         9 llesques de pa de motlle

-         3 ous dusos

-         3 llaunes de tonyina

-         tomata fregida (tipus solís)

-         maionesa

-         enciam

-         100 gr de pernil dolç

mans a la massa:

Farem els ous dusos i els pelarem.

Barrejarem la tonyina amb la tomata fregida i la maionesa.

Picarem molt finament l’enciam i el pernil i ho barrejarem bé.

Per a la realització del pastís anirem fent capes de la següent manera:

Una capa de pa de motlle a la base, a sobre una capa de la primera barreja 


feta ( tonyina i tomata i maionesa) i a sobre una capa de la barreja de pernil i


 enciam.

Repetirem el procès obtenint així un total de 6 capes.

Per finalitzar, posarem una altra capa de pa de motlle coberta de maionesa i a


 sobre i ratllarem l’ou dur .

Podem decorar amb tires de pebrot escalivat o anxoves o olives, ...

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.