torre de patata i pernil amb poma


Ingredients: ( per a 2 persones)

-         400gr de patates

-         2 làmines gruixudes de pernil salat

-         1 poma

-         1 got de crema de llet

-         50gr de formatge ratllat

-         1 gra d’all

-         mantega

-         pebre

-         sal i oli

mans a la massa:

Pelarem i tallarem a làmines les patates i la poma.

Pelarem i picarem molt finament l’all.

En un recipient apte per al microones, untat de mantega, posarem una base 


de patata i espolsarem amb l'all.

A sobre disposarem  una capa de poma i a sobre una làmina de pernil salat.

Salpebrarem i hi afegirem la meitat del got de crema de llet.

Repetirem el procés de les capes (formant una torre)  i a sobre de tot i 


posarem el formatge ratllat.

Fornejarem durant una hora a 150º.

Bon profit!!!

Comentaris

Anònim ha dit…
Curiosa combinació poma-patata.
Aquest cap de setmana posaré en pràctica la recepta.

rep una cordial salutació,

Martina (Manresa)

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.