torre de patata i pernil amb poma
Ingredients: (
per a 2 persones)
-
400gr
de patates
-
2
làmines gruixudes de pernil salat
-
1
poma
-
1 got
de crema de llet
-
50gr
de formatge ratllat
-
1 gra
d’all
-
mantega
-
pebre
-
sal i
oli
mans a la massa:
Pelarem i
tallarem a làmines les patates i la poma.
Pelarem i picarem
molt finament l’all.
En un recipient
apte per al microones, untat de mantega, posarem una base
de patata i espolsarem amb l'all.
de patata i espolsarem amb l'all.
A sobre disposarem una capa
de poma i a sobre una làmina de pernil salat.
Salpebrarem i hi
afegirem la meitat del got de crema de llet.
Repetirem el
procés de les capes (formant una torre) i a sobre de tot i
posarem el formatge ratllat.
posarem el formatge ratllat.
Fornejarem durant
una hora a 150º.
Bon profit!!!
Comentaris
Aquest cap de setmana posaré en pràctica la recepta.
rep una cordial salutació,
Martina (Manresa)