Irish mussels in Guinness cream sauce

Recepta també importade directament de Dublin (Irlanda).

Ingredients per a 6 raccions:

- 1Kg de musclos frescos
- 300ml de nata
- 200ml de caldo de peix (fumet)
- 330ml de cervesa Guinness
- una fulla de llorer
- mantega
- anet fresc picat
- api
- pastanaga
- ceba
- el suc de mitja llimona

Mans a la massa:

En una paella fregirem les verdures ( ceba, pastanaga i api) uns dos minuts fisn que comenci a fer-se ros.
Hi afegirem la cervesa, el fumet i el llorer i ho deixarem reduir a la meitat.
Hi afegirem la nata i deixarem reduir també a la meitat.
Hi afegim ara els musclos i ho courem uns tres minuts fins que les closques s'obrin.
Finalment hi afegim l'anet picat i el suc de la llimona.





més informació a www.guinness-storehouse.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.