alvocat farcit de pinya i gambes
L’Alvocat és un fruit molt versàtil amb un
sabor que permet l’elaboració de plats dolços, salats i picant.
És tambés usat
en cosmètica en la fabricació de productes adreçats a tractaments de la pell i
el cabell. Ajuda a combate l’envelliment estimulant la formació de col·làgen.
Ingredients:
-
2 alvocats (mig per persona)
-
2 ous ( que farem dusos)
-
5 barretes de surimi de cranc
-
50 gr de gambes cuites pelades
-
100 gr de pinya
-
salsa rosa ( ketxup + maionesa)
Mans a la massa:
Farem els ous dusos, els deixarem refredar i els
partirem per la meitat.
Separarem les clares dels rovells i reservarem.
Tallarem per la meitat els alvocats i en separarem
la carn de la pell.
Tallarem molt menudament la pinya, les gambestes,
el surimi els ous dusos i la carn del propi alvocat.
Ho barrejarem tot en un bol amb la salsa rosa.
Farcirem les meitats dels alvocats amb la massa
resultant.
Podem decorar amb un dau de pinya o una rameta de
julivert. O podem espolsar-hi ou dur ratllat....
Comentaris
Besitos.