alvocat farcit de pinya i gambes






L’Alvocat és un fruit molt versàtil amb un sabor que permet l’elaboració de plats dolços, salats i picant.

És tambés usat en cosmètica en la fabricació de productes adreçats a tractaments de la pell i el cabell. Ajuda a combate l’envelliment estimulant la formació de col·làgen.

Ingredients:

-         2 alvocats (mig per persona)

-         2 ous ( que farem dusos)

-         5 barretes de surimi de cranc

-         50 gr de gambes cuites pelades

-         100 gr de pinya

-         salsa rosa ( ketxup + maionesa)

Mans a la massa:

Farem els ous dusos, els deixarem refredar i els partirem per la meitat.
Separarem les clares dels rovells i reservarem.

Tallarem per la meitat els alvocats i en separarem la carn de la pell.

Tallarem molt menudament la pinya, les gambestes, el surimi els ous dusos i la carn del propi alvocat.

Ho barrejarem tot en un bol amb la salsa rosa.

Farcirem les meitats dels alvocats amb la massa resultant.

Podem decorar amb un dau de pinya o una rameta de julivert. O podem espolsar-hi ou dur ratllat....

Comentaris

Mercè Baró ha dit…
ohhh l'alvocat, es la meva perdició. Jo sempre el faig bullit que como sols m'agrada a mi es la manera mès fàcil de fer-lo. Però provarè aquesta nova recepta.

Besitos.

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.