amanida de patata i salmó fumat


Ingredients:

-         2 ous

-         4 patates mitjanes

-         salmó fumat

-         1 ceba

-         enciam

-         sal i oli

-         anet


Mans a la massa:

Farem els ous dusos, els deixarem refredar i pelarem.

Posarem una olla amb aigua i sal a bullir.

Pelarem les patates i les tallarem a rodanxes gruixudes.

Les bullirem i quan siguin cuites les escorrerem i deixarem refredar.

Tallarem els ous dusos a quarts i esmicolarem les làmines de salmó fumat.

Pelarem i tallarem la ceba i també l’enciam.

Per montar el palt, disposarem una capa de patata al plat.

En un bol barrejarem l’enciam, el salmó i la ceba.

Amanirem amb sal i oli i anet.

Posarem la barreja anterior a sobre de la patata.

I a sobre de tot i posarem els ous dusos.

Nota: ho tindrem a la nevera fins al moment de servir.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.