amanida de patata i salmó fumat
Ingredients:
-
2 ous
-
4
patates mitjanes
-
salmó fumat
-
1 ceba
-
enciam
-
sal
i oli
-
anet
Mans a la massa:
Farem els ous dusos, els deixarem refredar i pelarem.
Posarem una olla amb aigua i sal a bullir.
Pelarem les patates i les tallarem a rodanxes gruixudes.
Les bullirem i quan siguin cuites les escorrerem i deixarem refredar.
Tallarem els ous dusos a quarts i esmicolarem les làmines de salmó fumat.
Pelarem i tallarem la ceba i també l’enciam.
Per montar el palt, disposarem una capa de patata al plat.
En un bol barrejarem l’enciam, el salmó i la ceba.
Amanirem amb sal i oli i anet.
Posarem la barreja anterior a sobre de la patata.
I a sobre de tot i posarem els ous dusos.
Nota: ho tindrem a la nevera fins al moment de servir.
Comentaris