canapè de gambes i ceba caramelitzada



Aquesta tapa no requereix cap tipus d’experiència a la cuina, el que sí una 


mica de paciència a l’hora de fer la ceba caramelitzada.

En el blog hi ha alguna altra entrada on es detalla el procés però el recordaré 


a continuació,

Tallarem ben menuda la ceba  i la  posarem en una cassola amb l’oli i la  


cobrirem d’aigua. Hi tirarem una cullerada sopera de sucre moreno.

Ho deixarem coure un parell d’hores ben bones a foc mig-baix i anirem 


remenant de tant en tant.


La ceba ha d’assolir un color ros fosquet i una textura flexible.




Anem a muntar la tapa:

Posarem de base una llesca de pa tipus baguette i a sobre una bona cullerada 


de ceba caramelitzada.

Pelarem les gambes cuites.

Posarem una gamba a sobre de cada tapa, espolsarem amb sal màldon i 


servirem.

Que vagi de gust.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.