carxofes farcides de xampinyons


Ingredients:

-         4 carxofes ( una per persona)

-         1 ou

-         100gr de xampinyons laminats

-         ¼ de ceba

-         nata per cuinar

-         formatge parmesà

-         1 cullerada de pa ratllat

-         sal

-         oli

Mans a la massa:




Escalfarem el forn a 180º.

Llimpiarem les carxofes treient les fulles més exteriors i tallant els troncs.

Treurem també algunes fulles de la part interior de manera que ens quedi un espai per poder-les farcir.

En una olla amb abundant aigua les farem bullir fins que siguin toves. Uns 25 minuts aproximadament.

Quan siguin cuites les escorrerem i les deixarem de cap per avall sobre un paper de cuina perquè acabin de treure tota l’aigua.

Picarem finament la ceba i també els xampinyons.

En una paella amb oli daurarem la ceba i hi afegirem els xampinyons.

Quan estigui daurat ho posarem al pot del minipimer i hi afegirem el pa ratllat, la nata i l’ou . Hi afegirem també la carxofa que em tret de buidar-les.
Salpebrar.

Batem molt bé fins aconseguir una crema.
Disposarem les carxofes a la safata del forn i les farcirem amb la crema resultant.

Ratllarem una mica de formatge parmesà a sobre de cada una de les peces i ho posarem a gratinar.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.