cloïsses a la marinera
Ingredients:
-
1kg
de cloïsses fresques
-
1
ceba i ½
-
dues
tomates madures
-
alls
-
julivert
-
un
raig d’oli
Mans a la massa:
Al morter,
prepararem una bona picada d’all i julivert i reservarem.
En un cassó
posarem les cloïsses i les cobrirem amb aigua (tot just cobrir-les, no més) i
les deixarem bullint fins que siguin obertes.
Aquest pas
pretén que les cloïsses es desprenguin de la terra que puguin contenir.
Mentre bullen les
cloïsses, posarem al foc la cassola.
Quan l’oli sigui
calent hi tirarem la ceba tallada menudament i també la tomata i ho deixarem a
foc lent que es vagui coient lentament.
Quan tinguem el
sofregit apunt i les cloïsses obertes, les posarem a la cassola i remenarem bé.
Afegirem la
picada d’all i julivert i taparem la cassola deixant-ho uns 10 minuts.
Comentaris