cloïsses a la marinera









Ingredients:

-         1kg de cloïsses fresques

-         1 ceba i ½

-         dues tomates madures

-         alls

-         julivert

-         un raig d’oli





Mans a la massa:


Al morter, prepararem una bona picada d’all i julivert i reservarem.

En un cassó posarem les cloïsses i les cobrirem amb aigua (tot just cobrir-les, no més) i les deixarem bullint fins que siguin obertes.
Aquest pas pretén que les cloïsses es desprenguin de la terra que puguin contenir.

Mentre bullen les cloïsses, posarem al foc la cassola.

Quan l’oli sigui calent hi tirarem la ceba tallada menudament i també la tomata i ho deixarem a foc lent que es vagui coient lentament.

Quan tinguem el sofregit apunt i les cloïsses obertes, les posarem a la cassola i remenarem bé.

Afegirem la picada d’all i julivert i taparem la cassola deixant-ho uns 10 minuts.


Nota: servir acompanyat de pa, per sucar !




aquest és el resultat de les cloïses preparades pel Raul Vilalta. 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.