escalivada amb pa de vidre


Ingredients:

-         1 albergínia

-         1 pebrot vermell

-         1 ceba

-         3 alls

-         oli

-         pa de vidre

a la cuina...

Començarem escalivant les verdures.

Escalfarem el forn a 180º i hi introduirem la ceba, l’albergínia i la ceba, sense pelar durant uns 40 minuts aproximadament.

Passat   el temps indicat treurem del forn i pelarem.

Treurem les llavors del pebrot.

Tallarem l’albergínia i el pebrot a tires i desglosarem la ceba.

Picarem els alls molt menudament.

Tallarem el pa a llesques i les torrarem.

Disposarem l’escalivada a sobre de les torrades i espolsarem l’all per sobre i regarem amb oli d’oliva.


Podeu consultar, en aquest blog mateix, altres receptes amb pa de vidre:

-     Torrada de pa de vidre amb gules

-         Pa de vidre amb formatge de cabra i salmó fumat

-         Torrada de pa de vidre amb pernil salat

Comentaris

Anònim ha dit…
Voldria saber si el pa de vidre el fas tu. Si és així si tens la recepta. Si el compres, si pots dir-me a on doncs no en trobo. Moltes gràcies

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.