escalivada amb pa de vidre
Ingredients:
-
1
albergínia
-
1
pebrot vermell
-
1
ceba
-
3
alls
-
oli
-
pa
de vidre
Començarem escalivant les verdures.
Escalfarem el forn a 180º i hi introduirem la ceba, l’albergínia i la ceba,
sense pelar durant uns 40 minuts aproximadament.
Passat el temps indicat treurem del
forn i pelarem.
Treurem les llavors del pebrot.
Tallarem l’albergínia i el pebrot a tires i desglosarem la ceba.
Picarem els alls molt menudament.
Tallarem el pa a llesques i les torrarem.
Disposarem l’escalivada a sobre de les torrades i espolsarem l’all per
sobre i regarem amb oli d’oliva.
Podeu consultar, en aquest blog mateix, altres receptes amb pa de vidre:
- Torrada de pa de vidre amb gules
-
Pa de vidre
amb formatge de cabra i salmó fumat
-
Torrada de pa de vidre amb
pernil salat
Comentaris