Espuma d'ou


Aquesta espectacular recepta és de


i no he pogut evitar importar-la cap aquí.

Mans a la massa:

Agafarem un ou per persona. Separarem els rovells de les clares.

En un bol montarem les clares a punt de neu amb un pessic de sal, una mica de julivert i una cullerada sopera de suc de llimona.

En tasses o bols individuals posarem part de la clara montada.

Farem un forat al centre i hi posarem el rovell que teniem reservat.

Acabarem d’omplir els recipients amb la resta de clares montades de manera que quedi ras.

Taparem amb film de cuina.


Posarem cada una de les tasses o recipients individuals al microones (tapat amb el film) i courem 12 segons.


Es recomana posar un platet a sobre per tal que la clara no rebossi del recipient.

L’autor de la recepta en remarca que cal tenir molt en compte el temps i propasa que la cocció al micrones es faci en dos temps de 6 segons cada un.

Passat el temps, treurem del micrones i retirarem el film.

Li donarem la volta per treurel del recipient i servir-lo al plat desitjat.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.