la recepta del 15



Organitza: ELS FOGONS DE LA BORDETA.COM



La Recepta del 15 em sembla una iniciativa molt i molt interessant  que ens permet agrupar de manera molt ordenada un infinit de propostes amb un ingredient comú.

Cada mes l'ingredient és diferent i tots aquells que hi vulguem participar ho podem fer aportant la nostra proposta.

Us deixo més informació importada directament del web que ho organitza:
.
  • Què és “la Recepta del 15″?
“La Recepta del 15″ no és un concurs, és un repte o convocatòria mensual de receptes, inicialment pensat per a blocaires. Cada mes proposem un ingredient o plat, i a partir d’aquest, qui s’anima a participar-hi en prepara una recepta i la publica al seu bloc.
  • Com i quan va sorgir?
La primera “Recepta del 15″ va ser el mes de gener de 2011, i va començar com un joc amb la Marina de Xocolata desfeta. Vam proposar fer receptes de calamars i hi vam participar 6 blocs diferents; a les últimes convocatòries, després d’un any, ja tenim més de 100 participants.
  • Quan publico la recepta?
El nom de “la Recepta del 15″ ve precisament d’aquí: els dies 15 de cada mes publiquem les receptes de l’ingredient corresponent. Però no és pas obligatori publicar únicament aquest dia, podeu publicar abans o després si us va millor, no hi ha cap problema!
  • Quan anuncieu els ingredients?
Cada dia 20 publiquem al nostre bloc un avís amb l’ingredient que proposem pel mes següent. Així doncs, teniu pràcticament un mes sencer per cuinar!
  • S’ha de participar tots els mesos?
No, no hi ha cap obligació. “La Recepta del 15″ és un repte totalment obert i sense obligacions, participeu els mesos que en tingueu ganes o us vagi de gust. Simplement es tracta de passar-ho bé!
  • He de posar al meu bloc algun logo o imatge per poder participar?
No és necessari publicar absolutament res d’especial, només una recepta feta amb l’ingredient proposat! De totes maneres, si teniu ganes de posar el logotip de “la Recepta del 15″ podeu copiar-los d’aquí a la dreta sense cap problema.
  • No hi ha cap norma?
“La Recepta del 15″ podríem dir només té una norma, que no és ni una norma, sinó més aviat una petició: deixeu-nos un comentari al nostre bloc amb l’enllaç de la recepta que heu publicat, així podem saber que heu participat i podem incloure-us a l’índex.
  • Quan publiqueu l’índex amb el recull de receptes de cada mes?
Normalment, el dia 15 o 16 comencem a fer-lo, i ja el podeu veure publicat. El que fem és anar actualitzant-lo poc a poc, doncs és bastanta feina i també treballem! Si teniu paciència veureu com en 2 o 3 dies estarà complet i hi sortirà la vostra recepta enllaçada.
  • I si no tinc un bloc, puc participar?
És clar que sí! “La Recepta del 15″ estava pensada inicialment per a blocaires, doncs indexem els enllaços dels blocs, però podeu enviar-nos la vostra recepta amb una foto o més, i nosaltres la penjarem i publicarem al nostre Facebook, i després l’enllaçarem a l’índex mensual amb tota la resta.
Podeu enviar les propostes a elsfogonsdelabordeta@gmail.com

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

ous farcits de gambes

xirles amb all i julivert