llagostins adobats a la menta


L’adob o adobament és la immersió d’un aliment cru en un preparat caldós.
Aquesta tècnica de cuina és originaria de la cuina espanyola.



Ingredients:

-         6 llagostins crus

-         1 llimona

-         menta

-         2 cullerades de mel

-         3 cullerades d’oli

-         sal i pebre

Posarem al pot del minipimer la menta, el suc de la llimona, la mel i l’oli i ho batrem fins a obtenir una salsa. Aquesta salsa serà l’adob.

Posarem la salsa d’adob en un bol i hi introduirem els llagostins de manera que ens quedin ben coberts i ho taparem amb film.

Ho tindrem adobant uns 15 o 20 minuts.

Salpebrarem els lagostins.

Posarem la paella al foc amb un raig d’oli i posarem els llagostins a coure només un minut per banda.

Servirem a sobre de torrades de pa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

torrada de pa de vidre amb pernil salat

olives arrebossades