pa de vidre amb formatge de cabra i salmó fumat
El pa de vidre es caracteritza per ser un pa molt cruixent que conté poca
molla i aquesta està plena de forats.
Ingredients:
-
pa de vidre
-
tomates de
sucar
-
oli
-
formatge de
cabra
-
salmó fumat
-
allioli
Mans a la massa:
Tallarem la barra de pa de vidre per la meitat i la torrarem al forn.
La sucarem de tomata i regarem amb oli.
( Com si fessim el pa amb tomata
tradicional).
Disposarem a sobre de una llesca una rodanxa de formatge de cabra i a sobre
una làmina de salmó fumat.
Ho acabarem d’enllestir amb una cullerada d’allioli per sobre.
Ho gratinarem al forn i servirme
calent.
Veurem que en gratinar l’allioli es bufa una mica.
Podeu consultar en aquest blog mateix altres receptes amb pa de vidre:
-
Torrada de pa de vidre amb
pernil salat
-
Torrada de pa de vidre amb
gules
-
Escalivada amb pa de vidre
Comentaris