pa de vidre amb formatge de cabra i salmó fumat


El pa de vidre es caracteritza per ser un pa molt cruixent que conté poca molla i aquesta està plena de forats.


Ingredients:

-         pa de vidre

-         tomates de sucar

-         oli

-         formatge de cabra

-         salmó fumat

-         allioli

Mans a la massa:

Tallarem la barra de pa de vidre per la meitat i la torrarem al forn.

La sucarem de tomata i regarem amb oli. 

( Com si fessim el pa amb tomata tradicional).

Disposarem a sobre de una llesca una rodanxa de formatge de cabra i a sobre 

una làmina de salmó fumat.

Ho acabarem d’enllestir amb una cullerada d’allioli per sobre.

Ho gratinarem al forn  i servirme calent.

Veurem que en gratinar l’allioli es bufa una mica.

Nota: podem comprar-lo als supermercat “Plus”, entre d’altres.


Podeu consultar en aquest blog mateix altres receptes amb pa de vidre:

-         Torrada de pa de vidre amb pernil salat

-         Torrada de pa de vidre amb gules

-         Escalivada amb pa de vidre

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.