remenat d'angules i cranc





Només necessitarem quatres senzills ingredients :

-         pa  tipus baguette

-         angules

-         surimi de cranc

-         ou


((les quantitats sempre dependran del nombre de canapès que vulguem preparar.))

En aquesta ocasió he utilitzat: tota la baguette tallada a llesques generoses, un paquet    d’ angules, dos ous i 10 barretes de surimi.

També podem variar les quantitats en funció dels nostres gustos, n’hi ha que prefereixen que abundi el cranc i d’altres les angules....

Mans a la massa:

Prepararem les angules a la paella amb un bon raig d’oli, dos alls i un parell de bitxos per que siguin més gustoses.
Hi afegirem el surimi de cranc tallat a rodanxes o esqueixat i remenarem ben bé.

Per últim afegirem els ous i continuarem remenat per tal que tot quedi ben lligat.

Servir el remenat a sobre de les llesques de pa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

torrada de pa de vidre amb pernil salat

olives arrebossades