tomates farcides de carn picada



Ingredients:

-         4 tomates ( una per persona)

-         1 ceba petita

-         100gr de carn picada ( de vedella i tocino )

-         una cullerada de pa ratllat

-         formatge ratllat

-         sal, oli i julivert






Mans a la massa:

Tallarem la part de dalt de les tomates , les buidarem i reservarem ( de cap 

per avall de tal manera que vaguin eliminant el suc).

En una paella amb un raig d’oli daurarem la ceba i la tomata que hem extret 

de l’interior.

Afegirem a la paella la carn picada fins que es cogui.

Quan tot sigui cuit, afegirem una cullerada de pa ratllat i barrejarem fins que 

quedi ben lligat.

Farcirem les tomates amb la barreja anterior i espolsarem formatge ratllar per 

sobre. (generosament)

Introduirem les tomates farcides al forn precalentat a 180º durant uns 8-10 

minuts.

Servirem tebies

Bon profit!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.