vol-au-vents de pinya i roquefort
Ingredients:
-
vol-au-vents
-
xampinyons laminats
-
nata de cuinar
-
formatge roquefort
-
sal i pebre
- 100gr de pinya
- salsa rosa
mans a la massa:
En una paella amb oli daurarem les làmines de
xampinyó. salpebrarem.
Barrejarem la nata de cuinar amb el formatge
formant una crema.
Farcirem els vol-ao-vents amb la crema resultant i
disposarem a sobre una mica de
xampinyó que haurem escorregut bé.
Mans a la massa:
Farem els ous dusos, els deixarem refredar i els
partirem per la meitat.
Separarem les clares dels rovells i reservarem.
Tallarem per la meitat els alvocats i en separarem
la carn de la pell.
Tallarem molt menudament la pinya, les gambestes,
el surimi els ous dusos i la carn del propi alvocat.
Ho barrejarem tot en un bol amb la salsa rosa.
Farcirem les meitats dels alvocats amb la massa
resultant.
Podem decorar amb un dau de pinya o una rameta de
julivert. O podem espolsar-hi ou dur ratllat....
Comentaris