vol-au-vents de pinya i roquefort




Ingredients:

-         vol-au-vents

-         xampinyons laminats

-         nata de cuinar

-         formatge roquefort

-         sal i pebre

- 100gr de pinya

- salsa rosa

mans a la massa:

En una paella amb oli daurarem les làmines de xampinyó.  salpebrarem.

Barrejarem la nata de cuinar amb el formatge formant una crema.

Farcirem els vol-ao-vents amb la crema resultant i disposarem a sobre una mica de

 xampinyó que haurem escorregut bé.



Mans a la massa:

Farem els ous dusos, els deixarem refredar i els partirem per la meitat.
Separarem les clares dels rovells i reservarem.

Tallarem per la meitat els alvocats i en separarem la carn de la pell.

Tallarem molt menudament la pinya, les gambestes, el surimi els ous dusos i la carn del propi alvocat.

Ho barrejarem tot en un bol amb la salsa rosa.

Farcirem les meitats dels alvocats amb la massa resultant.

Podem decorar amb un dau de pinya o una rameta de julivert. O podem espolsar-hi ou dur ratllat....

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.