croquetes de roquefort




Ingredients:

-         150gr de formatge roquefort

-         500ml de llet

-         1 ceba

-         50 gr de farina

-         ou

-         sal i oli

-         pa ratllat


mans a la massa:


Picarem finament la ceba i la posarem a la paella amb oli.

Quan comenci a tenir un color groguent hi afegirem el formatge roquefort i remenarem.

Anirem afegint a poc a poc la llet sense deixar de remenar i salarem.

Hi afegirem també la farina amb molt de compte de que no se’ns facin grumulls.

Quan la massa es desenganxa de la paella és símptoma de que està al punt.
Retirarem del foc i deixarem refredar.

Ara només ens queda donar forma a les croquetes i rebossar-les passan-les per ou batut i pa ratllat.

Les fregirem en oli molt calent i servirem.

Comentaris

Anònim ha dit…
Tot el que porti roquefort és benvingut a casa nostra.

Copio la recepta i la practico ben aviat.

Carolina i Josep
Anònim ha dit…
Croquetes de roquefort??

m'he quedat ben parat. No les dixaré pas escapar.

Marc Solsona

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.