croquetes de roquefort
Ingredients:
-
150gr de formatge roquefort
-
500ml de llet
-
1 ceba
-
50 gr de farina
-
ou
-
sal i oli
-
pa ratllat
mans a la massa:
Picarem finament la ceba i la posarem a la paella
amb oli.
Quan comenci a tenir un color groguent hi afegirem
el formatge roquefort i remenarem.
Anirem afegint a poc a poc la llet sense deixar de
remenar i salarem.
Hi afegirem també la farina amb molt de compte de
que no se’ns facin grumulls.
Quan la massa es desenganxa de la paella és
símptoma de que està al punt.
Retirarem del foc i deixarem refredar.
Ara només ens queda donar forma a les croquetes i
rebossar-les passan-les per ou batut i pa ratllat.
Les fregirem en oli molt calent i servirem.
Comentaris
Copio la recepta i la practico ben aviat.
Carolina i Josep
m'he quedat ben parat. No les dixaré pas escapar.
Marc Solsona