còctel de meló


La paraula còctel entesa com a barreja i en l'àmbit de la gatronomia, formaria una plat consistent en una amanida freda on hi ha un ingredient principar que és el que li dòna el nom al propi còctel. (còctel de gambes, de meló,...)

Aquesta recepta que us porposo és molt vistosa i no gaire costosa, i en la seva elaboració ( no necessita cocció) ni econòmicament.

Ingredients:

-          meló groc (d’aquest que son més petits) . un per cada dos persones

-          enciam

-          succedani de cranc en barretes

-          gambetes cuites i pelades

-          tonyina

-          olives verdes sense pinyol

-          tomates tipus xerry

-          pebrot vermell escalivat

-          formatge

-          pernil dolç

-          ou dur


els ingredient variaran en funció dels nostres gustos.

Com he indicat abans, cada meló serà per a dues persones, mig per cap.

Partirem el meló per la meitat i el buidarem curosament ja que la pell serà el recipient per servir.

Prepararem els ingredients escollits en forma de daus, làmines  o encenalls segons el cas. ( inclòs també el meló)

Disposarem els ingredients a dins de la pela del meló i cubrirem amb una fina capa de maionesa o salsa rosa.


 Servir fresc.

Que vagi de gust!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.