saladets de pasta de full
Aquesta recepta és ideal per a qualsevol ocasió, tant si el comensal és adult o infant , si ens agrada el dolç o el salat.
En aquesta ocasió m'he decantat per un farcit salat,
Ingredients:
-
pasta
de full fresca
-
sobrassada
-
formatge
(el que més ens agradi)
-
paté
de tonyina
mans a la massa:
Encendrem el forn
a 180º per tal que es vagi escalfant.
Estirarem la peça
de pasta de full sobre del marbre per poder-hi treballar.
Disposarem el
primer ingredient, per exemple la sobrassada, a sobre de la massa en forma de cilindre i ho enrotllarem.
Tallarem la massa
sobrant.
Repetirem el
procediment amb la resta d’ingredients fins que acabem tota la peça de pasta de
full.
Deixarem un espai
prudencial entre cada un d’ells ja que la massa s’espandeix una mica.
Hem de vigilar el
temps de cocció ja que seran cuits en
breu.
Nota: podem
espolsar orenga a sobre abans d’enfornar.
Bon profit !!!!
Comentaris