saladets de pasta de full



Aquesta recepta és ideal per a qualsevol ocasió, tant si el comensal és adult o infant , si ens agrada el dolç o el salat.

En aquesta ocasió m'he decantat per un farcit salat, 

Ingredients:

-          pasta de full fresca
-          sobrassada
-          formatge (el que més ens agradi)
-          paté de tonyina

mans a la massa:

Encendrem el forn a 180º per tal que es vagi escalfant.

Estirarem la peça de pasta de full sobre del marbre per poder-hi treballar.
Disposarem el primer ingredient, per exemple la sobrassada, a sobre de la massa  en forma de cilindre i ho enrotllarem.

Tallarem la massa sobrant.

Repetirem el procediment amb la resta d’ingredients fins que acabem tota la peça de pasta de full.
























Disposarem paper vegetal o paper per al forn  a la safata del forn i a sobre cada un dels mini saladets.
















Deixarem un espai prudencial entre cada un d’ells ja que la massa s’espandeix una mica.

Hem de vigilar el temps de cocció ja que  seran cuits en breu.






Nota: podem espolsar orenga a sobre abans d’enfornar.

Bon profit !!!!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.