Liebster Blog . Gràcies




Els premis LIEBSTER BLOG, són també coneguts com premir del "boca-orella" 

ja que els donen uns blocaires a altres , que segons el seu criteri el mereixen.

Qui els rep es converteix en premiat i jurat a la vegada .

Són uns premis molt humils que reconeixen la feina feta.


A desTAPA't el premi ha arribat de mans de aromafiguera.blogspot.com , a 

la qual vull  agraïr enormement el fet de nominar-me, 

 i aprofito per recomanar-vos la visita al seu bloc.




 mans a la massa: 

                                                                          Les regles són:

- explicar 11 coses sobre tu
- respondre les 11 preguntes sobre tu
- escollir 11 blocs i nomenar-los al post
- seguir a la persona que t'ha premiat
-  visitar tres dels blocs nomenats




Som-hi !! 

11 coses sobre mi:



     Vaig nèixer a Àger (La Noguera), al peu del Montsec

-        Visc a Balaguer (La Noguera), de moment.

-        Magrada llegir noveles .

-        Odio les pel·lícules de fantasia i carregades defectes especials

-        Tinc dos fills, el Roger i lUnai

-        Magrada viatjar

-        Magrada organitzar dinars/sopars en familia

-        Mencanta jugar amb els meus fills

-        Magrada fer manualitats ( també amb el menjar)

-        Prefereixo la platja a la montanya

-        No magrada que plogui  ( a no ser que em pugui quedar al costat de la llar de foc)



11 preguntes/respostes:

Com et definiries?
Com he descrit més amunt, hem sembla que és un bon resum.

Quin és el teu plat preferit?
Què fácil !! La sopa amb pilotes ( els galets ben grossos)

Prefereixes cuinar o que et cuinin?
Cuinar.

Quines són les teves postres preferides?
No tinc postres preferides, una mica el que em vingui de gust en aquell moment.

Si t'haguessis de quedar amb un ingredient, quin seria?
loli  d
oliva

Quin és el millor viatge que has fet?
Roma (Italia)

Quin és el millor restaurant en el que has menjat?
a casa la mare

Carn o peix?
Carn i peix

Formatge preferit?
qualsevol. Desde fresc a roquefort passant pel de cabra.

Xocolata negra o amb llet?
xocolata blanca.

Quin és el pitjor plat que has provat mai?
Mohama. L
odio.  No vaig vomitar perqué estaba de convidada i no hauria estat massa ètic.


Els 11 blocs que nomino:












http://unpolsimdesal.blogspot.com.es/

... no ha de ser una obligació recollir el premi i seguir les instruccions. Si fa mandra dedicar-s'hi , deixeu-ho en una nominació.  

… i ,per descomptat, visito els blocs que he escollit .




...diuen que aquest premis han donat la volta al món.


Comentaris

Erika's Cakes ha dit…
Mercé que apropet som! jo visco a Bellvís, però sóc de Balaguer.
Recullo el teu premi, però per manca de temps no puc fer tot el que diu a les seves bases, el que si faré es penjar-lo al meu bloc i faré una menció especial en la meva propera entrada sobre el teu mágnífic bolc. Per cert et seguiré de ben d'aprop! jejejej
Un petó fort.
mercè ha dit…
Hola, jo vaig rebre el premi fa més d'un més però com bé dius has de dedicar-hi força estona x escollir els bloc i seguir les instruccions.

Una salutació des de Balaguer d'una Agerenca!

lluna ha dit…
Moltes gràcies Mercè per donar-me aquest premi. M'ha agradat molt rebre'l d'un bloc que no coneixia. Ara ja em tens de seguidora i com que també m'agrada cuinar no dubtis que et visitaré sovint. De seguida que tingui una estona faré els deures al meu bloc i el donaré a 11 blocs més.
Un petó!
lluna ha dit…
Torno a ser jo. Ara me n'adono que ja fa temps vaig rebre aquest mateix premi d'altres blocs. Suposo que no puc tornar a repartir-lo, però faré una entrada recomanant el teu bloc. Què et sembla?
Fer de Mestres ha dit…
Lluna,
ha funcionat!
Vinc del teu bloc perquè la teva recomanació m'ha fet encuriosir.
Mercè, no coneixia el teu bloc i m'ha semblat molt interessant.
Felicitats a les dues pel vostre premi!!!
Petonets
mercè ha dit…
Benvinguda! Celebro q recullis el premi i sobretot qe em visitis....jo tanbe ho fare. Una salutacio
mercè ha dit…
Perfecte!!! Ens veiem x aqi....
mercè ha dit…
HolaCarme!!! Es genial l'efecte d'aqests humils premis. Molt de gust de tenir- te per aqi. Una salutacio
mercè ha dit…
Benvinguda! Celebro q recullis el premi i sobretot qe em visitis....jo tanbe ho fare. Una salutacio
mercè ha dit…
Benvinguda! Celebro q recullis el premi i sobretot qe em visitis....jo tanbe ho fare. Una salutacio

Entrades populars d'aquest blog

ous farcits de gambes

carpaccio de poma amb salmó fumat