broquetes de pernil d'ànec i taronja


Per a la elaboració d’aquesta contrastada tapa necessitarem:

-          1 taronja

-          2 cullerades d’oli d’oliva (culleres soperes)

-          1 cullerada (de cafè)  de vinagre de mòdena

-          100gr de pernil d’ànec

-          sèsam

-          sal

Mans a la massa...

Pelarem la taronja completament. Separarem els grills i els treurem les peles blanques fines i també les fibres. Ha de quedar totalment neta.

En un bol barrejarem una mica de suc de taronja, l’oli , el vinagre i la sal.

Tallarem a daus generosos els grills de taronja que tenim pelats i els disposarem en broquetes alternats amb els pernil d’ànec.

Espolsarem amb sèsam i ja ho podem portar a taula,

Bon profit.


Vaig llegir aquesta recepta a la revista del “Caprabo” i la vaig posar en pràctica el dia de Reis; tot un èxit !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.