Licor de mandarina

Entre tapa i tapa un xupito de licor per fer-ho baixar bé.

Pren nota, necessitem:

- 1.5litres de crema d'anís (el mateix que utilitzem per fer el patxaran)
- 250cc d'aiguardent
- 3 mandarines mitjanes ( també es pot ser amb una parell de taonrjes)

Elaborem:

Pelarem les mandarines i reservarem la pell.
La fruita en sí ens la podem menjar ja que no la usarem per a la elaboració del licor.
Posarem en un recipient de vidre els licors  i les peles de les mandarines.
Ho guardarem en un lloc fresc i sec durant uns 10-15 dies (podem anar fent tastets fins que ho trobem al gust).

Important: ho servirem molt fresc.

Comentaris

Marina A.F. ha dit…
Carai, que bo aquest licor! Apuntat!! Petons
mercè montardit ha dit…
Si Marina, i molt senzill d'elaborar.

Una salutació

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.