Licor de mandarina
Entre tapa i tapa un xupito de licor per fer-ho baixar bé.
Pren nota, necessitem:
- 1.5litres de crema d'anís (el mateix que utilitzem per fer el patxaran)
- 250cc d'aiguardent
- 3 mandarines mitjanes ( també es pot ser amb una parell de taonrjes)
Elaborem:
Pelarem les mandarines i reservarem la pell.
La fruita en sí ens la podem menjar ja que no la usarem per a la elaboració del licor.
Posarem en un recipient de vidre els licors i les peles de les mandarines.
Ho guardarem en un lloc fresc i sec durant uns 10-15 dies (podem anar fent tastets fins que ho trobem al gust).
Important: ho servirem molt fresc.
Pren nota, necessitem:
- 1.5litres de crema d'anís (el mateix que utilitzem per fer el patxaran)
- 250cc d'aiguardent
- 3 mandarines mitjanes ( també es pot ser amb una parell de taonrjes)
Elaborem:
Pelarem les mandarines i reservarem la pell.
La fruita en sí ens la podem menjar ja que no la usarem per a la elaboració del licor.
Posarem en un recipient de vidre els licors i les peles de les mandarines.
Ho guardarem en un lloc fresc i sec durant uns 10-15 dies (podem anar fent tastets fins que ho trobem al gust).
Important: ho servirem molt fresc.
Comentaris
Una salutació