Broquetes de pernil d’ànec i taronja
Per a la elaboració d’aquesta contrastada tapa
necessitarem:
-
1 taronja
-
2 cullerades d’oli d’oliva
(culleres soperes)
-
1 cullerada (de cafè) de vinagre de mòdena
-
100gr de pernil d’ànec
-
sèsam
-
sal
Mans a la massa...
Pelarem la taronja completament. Separarem els
grills i els treurem les peles blanques fines i també les fibres. Ha de quedar
totalment neta.
En un bol barrejarem una mica de suc de
taronja, l’oli , el vinagre i la sal.
Tallarem a daus generosos els grills de
taronja que tenim pelats i els disposarem en broquetes alternats amb els pernil
d’ànec.
Espolsarem amb sèsam i ja ho podem portar a
taula,
Bon profit.
Vaig llegir aquesta recepta a la revista del
“Caprabo” i la vaig posar en pràctica el dia de Reis; tot un èxit !
Comentaris