Ingredients: 500gr de gambes 12 cullerades soperes de tomata fregida 8 ous oli i mantega Mans a la massa: Farem els ous dusos i quan siguin fred els pelarem i partirem per la meitat. Separarem les clares dels rovells. Fregir les gambes i reservar-ne unes quantes per decorar. Pelar-les i trinxar-les. En un bol, afegirem la tomata fregida i els rovells amb les gambes trinxades. Farcirem les clares d’ou amb aquesta massa resultant. Servir amb amanida, olives negres, gambes i rovell ratllat. Font: http://cuinasana.wordpress.com/2009/05/20/ous-farcits-de-gambes/
Amb un sol ingredient us proposo una tapa. Agafem les pastanagues i les pelem i tallem a fines tires. Posem un raig d'oli a la paella i fregirem la pastanaga fins que es comenci a daurar. Ja està llest! A taula !
Recepta d’en Jordi de El Port de Llançà, xef de Receptes.cat Ingredients · - xirles - - all - - julivert - - vi blanc - -aigua Utensilis Una cassoleta de terrissa, un morter per picar all i julivert i una cullera de fusta. Mans a la massa... Posem una cassoleta de terrissa al foc amb un bon raig de vi blanc i una mica d´aigua;i deixem que arrenqui el bull i evapori uns instants. Seguidament i afegirem un grapat d´all i julivert picat i donarem unes voltes. Per ultim i afegirem les xirles i deixarem que s´obrin al vapor i anem sacsejant la cassoleta. Con siguin obertes estaran al punt.
Comentaris