patates farcides de crema d'espinacs
Ingredients:
-
1kg de patates mitjanes
-
200gr d’espinacs
-
250ml de brou de peix
-
20gr d’ametlles
-
150gr de salmó fumat
-
sal, oli i pebre
mans a la massa.
Farem les papates al caliu ( al microones uns
10 minuts a màxima potència).
Les deixem refredar i les buidem cuidadosament
de manera que no se’ns trenqui la pell.
Reservem
Rentem els espinacs i els tallem menuts, els
saltegem a la paella amb oli i quan estan a punt d’enrossir i afegirem
l’interior de la patata i el brou. Arrenquem el bull.
Salpebrem i ho passem pel minipimer per
obtenir la crema.
Ho deixem refredar i farcim les peles de
patata amb la crema resultant.
A sobre hi disposem els talls de salmó fumat i
hi espolsem les ametlles (trencades o laminades).
Recepta original de la revista Caprabo , nº 321
Comentaris