patates farcides de crema d'espinacs

Ingredients:
-          1kg de patates mitjanes
-          200gr d’espinacs
-          250ml de brou de peix
-          20gr d’ametlles
-          150gr de salmó fumat
-          sal, oli i pebre

mans a la massa.

Farem les papates al caliu ( al microones uns 10 minuts a màxima potència).

Les deixem refredar i les buidem cuidadosament de manera que no se’ns trenqui la pell.

Reservem
Rentem els espinacs i els tallem menuts, els saltegem a la paella amb oli i quan estan a punt d’enrossir i afegirem l’interior de la patata i el brou. Arrenquem el bull.

Salpebrem i ho passem pel minipimer per obtenir la crema.
Ho deixem refredar i farcim les peles de patata amb la crema resultant.

A sobre hi disposem els talls de salmó fumat i hi espolsem les ametlles (trencades o laminades).


Recepta original de la revista Caprabo  , nº 321

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

torrada de pa de vidre amb pernil salat

olives arrebossades