cargols punxents

no m'agraden els cargols punxents, ves per on , de vegades toca cuinar coses que a una no agraden massa, però l'èxit que tenen a taula s'ho val!

farem servir cargols punxents frescos.

els posen en un bol amb aigua per tal que treguin la terra que puguin contenir.
esbandirem unes quantes vegades fins que l'aigua surti neta.

finalment, per acabar de fer-los nets, els deixarem en un bol amb aigua amb sal grossa durant una hora.

posarem la olla al foc amb dos cullerades de sal per cada liter d'aigua i dos o ters fulles de lloré.

posem els cargols i  ho fem bullir.

tindrem els cargols NOMÉS deu minuts des del moment en que comencin a bullir. retirarem.

esbandirem amb aigua freda i els servirem amb rodanxes de llimona.

p.:d. també és molt comú servir-los amb salsa rosa.


salut !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

calamars encebats

restaurant ca l'Arturo.